proiectstructura.ro Web analytics

Despre noi | Proiectare structura de rezistenta
Email:office@proiectstructura.ro Tel:0040767924291
Your SEO optimized title

Ingienr Structurist

Despre noi

Ai nevoie de un inginer structurist ? nu ezita sa contactezi un structurist ?
Suntem o  echipa de ingineri proiectanti de structura, asociati in vederea colaborarii in domeniul ingineriei structurale. Colegi de serie in facultate, apoi colegi de munca, am ajuns sa ne cunoastem stilul de lucru si exigentele, principalul atu al echipei noastre este dorinta de dezbatere, nimic nu ne este indiferent si pornind eventual de la o contradictie ajungem in final la o benefica documentare.
  • Utilizand programele de calcul structural avansat, cu care ne-am familiarizat in decursul anilor, reusim sa realizam mai multe variante de structura intr-un timp scurt, comparam eficienta diferitelor structuri, iar la final alegem varianta care se potriveste cel mai mult cerintei beneficiarului si care  satisface in acelasi timp normele de siguranta impuse de codurile de proiectare europene si romanesti .
  • Fiind familiarizati cu proiectare de structuri de pe teritoriul Germaniei, ne perimte sa analizam proiectul dintr-o perspectiva mai exigenta;
  • Avand experienta si in domeniul executiei, putem oferii solutii in concordanta cu criterii

Punctul nostru de lucru se afla in Bucuresti ,dar putem sa realizam proiecte in toata tara.

Serviciile oferite de noi sunt:

Cat costa un inginer structurist ?

Oamenii tind sa faca rabat de la siguranta, optand sa construiasca fara proiecte tehnice, actiunea seismica fiind nesemnificativa in conceptia lor, considerand aceasta varianta mai ieftina. Realizand o analiza mai detaliata cost-beneficiu, tinand cont de siguranta oferita de un proiect intocmit corespunzator atat in „viata constructiei” de zi cu zi, dar mai ales in urma atacului seismic, este mai economica realizarea unui proiect de structura.

Inginer structurist, proiectant de structuri

Structurist si inginer proiectant de structuri

Structuristi

 

Echipa noastra

Ing. George Staruiala
Structurist
Ing. Razvan Avram
Structurist
Ing. Surdu Ionut
Desenator tehnic
 
Call Now Button
German